Početna /
KickBox

KickBox

Kik boks je sport koji je namenjen svima koji bi da poboljsaju svoje zdravlje i kondiciju, uz to vam garantujemo i napredak, druženje i dobro raspoloženje.

Kik boks ima mnogo prednosti, kao što su povećana snaga i kondicija, koja sa sobom nosi i povećano samopouzdanje kroz učenje samoodbrane i rad sa ljudima. Zatim, pomaže toniranju celog cela, od ruku, zategnutih nogu i mišića zadnjice, pomaže da se brzo izgube suvišni kilogrami.

Kombinacija "borbe", kardio vežbi i opuštanja će biti idealna kombinacija da se lepo zabavite, smanjite svakodnevni stres i dovedete svoje telo u top formu.

Instruktor

 

Tamara Perić

Kik boksom sam počela da se bavim pre 5 godina a pre 4 godine sam postala aktivni takmičar sa nizom uspeha što na teritoriji Beograda tako i na teritoriji Srbije.

Koji su benefiti kickbox-a?

 

1. Poboljšava zdravlje
2. Poboljšava kondiciju
3. Povećana snaga
4. Povećava samopouzdanje
5. Učenje samoodbrane
6. Toniranje celog tela
7. Smanjenje stresa
8. Zatezanje tela
9. Gubitak kilograma

Raspored treninga

 

  • Utorak, petak
    21 h
  • Utorak, četvrtak
    11 h
  • Nedelja
    12 h

Cenovnik

 

  • 30€ + teretana

Zakažite probni trening

Kako biste se uverili da smo pravi tim za vas, omogućili smo vam besplatan probni trening gde ćete se upoznati sa našim prostorom i sistemom rada, bez ikakvih obaveza.

kontakt

 

Utisci članova

Potpuno sam zadovoljna treninzima, vodim aktivniji zivot, pored toga sto mi pomaze da dovedem liniju do savrsenstva, oslobadja me stresa i sto je najvaznije posle treniga se osecam fantasticno. Da ne zaboravim i najvazniju stvar nista to ne bi bilo izvodljivo bez odlicnog trenera koji ima beskrajno strpljenja kako za pocetnike tako i za stalne clanove.

Ljubinka

Kik box je odlicna vezba za celo telo. Ne postoji misic koji se nece aktivirati tokom treninga. Samim tim ubrzava otkucaje srca sto doprinosi sagorevanju masti u organizmu. Odlican nacin za izbacivanje stresa.

Ivana

Kik je divan, Tamara je TOP!

Dusica

Nikada nista nisam trenirala, kada sam krenula na kik box nista nisam znala.. a sada sam dosta napredovala, uspela sam da smrsam i pocinjem da se zatezem... zahvaljujuci treneru Tamari koja ima volje da objasni pojedinacno svaku vezbu i koja nas motivise i bodri.

Andjela

Kik box treniram oko mesec dana i najviše mi se svidja što treninzi nisu monotoni i bukvalno aktiviram celo telo. Odlican nacin za oslobadanje negativne energije a uz to zdravo za telo i organizam.

Kristina