Početna /
MIX Aerobik

MIX Aerobik

Ukoliko više volite da trenirate u grupi i individualno treniranje vam brzo dosadi, takođe, ako želite dinamičan trening gde ćete se lepo oznojiti, poboljšati kondiciju i istopiti masti, aerobik je idealan za vas. Starosna granica ne postoji, trening se prilagođava trenutnom stanju vežbača i postepeno se pojačava ritam.
Aerobik je vrsta treninga koja kombinuje ritmičke aerobne vežbe sa istezanjem i vežbama snage. Cilj aerobika je povećati snagu, elastičnost, izdržljivost  i dovesti telo u top formu. Aerobik se izvodi u grupi od najviše 10 vežbača (ti napiši koliko misliš da treba). Aerobik će vam pomoći da sagorite neverovatnih 450 kalorija za sat vremena.

Jedan trening se obično sastoji od zagrevanja 10 min u kome se telo postepeno uvodi u stanje radne temperature. Glavni deo treninga traje 40 min, i u glavnom delu je akcenat na aerobnim vežbama, koje se izvode ritmički i neprekidno uz upotrebu raznih rekvizita, stepera, tegića (dodaj ovde šta koristiš od rekvizita još i možeš još jednu rečenicu maksimum da opišeš glavni deo treninga), završni deo treninga od 10 min, je predviđen za opuštanje, istezanje i vraćanje temperature tela u normalu.

Grupe su od 10-15 zena. Rekviziti: steperi, baletska sipka, spka za ledja, vijace, tegici, lopte..kruzni trening..trening u parovima i sve to kombinovano.
 

 

  Raspored treninga

 • Ponedeljak
  20 h
 • Sreda
  20 h
 • Subota
  10 h

 

Pogledajte deo aerobik treninga u teretani Fit Expert: