Početna /
Kozmetičke usluge

Kozmetičke usluge

Parafango

Poznatije kao 'blato', je mešavina algi i blata iz mora, parafina i još mnogo lekovitih sastojaka, koji vašem telu omogućava smanjenje obima, čišćenje od toksina i izbacivanje istih kroz znoj i čini vašu kožu mekšom, vraća joj sjaj i hidratantnost...

Ultra zvuk

Dubinsko otklanjanje celulita ultra zvučnim talasima. Mogu ga koristiti svi, a najbolji efekat ima kao dodatak uz ručnu masažu. Naročito se preporučuje kod žena sa izraženim kapilarima i venama (koje inače ne bi smele da koriste ručnu masažu). Vezanih 10 tretmana pruža velike rezultate u borbi protiv celulita.

Body star

Body star—dubinski pokreće mišiće. Putem blage i nisko frekventne struje vrše se kontrakcije mišića. Preporučuje se 10 vezanih tretmana od po 30 min. Jako efikasno za zatezanje i oblikovanje.

Mezoterapija lica i parcijalnih delova tela virtuelnom iglom

Mezoterapija virtuelnom iglom predstavlja neinvazivnu mezoterapiju, kojom se u kožu, uz pomoć električnih impulsa, ubacuju visoko kvalitetne hranljive materije, koje tkivu nedostaju. Tretmanom se ubrzava i poboljšava metabolizam i prokrvljenost kože i veziva, popravlja limfna drenaža, podstiče regeneracija i jačaju odbrambene funkcije kože i veziva.