Početna /
Floor dance

Floor dance

Iskazite svoje emocije kroz ples i prikažite sebe na najženstveniji način..

 

Instruktor

Aljona Volkova

Pole deance i floor dance su dve discipline sa kojima sam počela da se bavim još pre 15 godina u Rusiji, a sada i u Srbiji.

Koji su benefiti floor dance-a?

 

1. Popravlja držanje tela
2. Poboljšava kondiciju
3. Bolja koordinacija pokreta
4. Jača optimizam
5. Stiče se samopouzdanje
6. Pozitivno utiče na raspoloženje
7. Daje telu gipkost
8. Ispravlja kicmu

Raspored treninga

  • Subota
    13:15h (90min)
  • Nedelja
    13:15h (90min)

Cenovnik (mesečni)

  • 6.000rsd + teretana (neograničeno)

Zakažite probni trening

Kako biste se uverili da smo pravi tim za vas, omogućili smo vam besplatan probni trening gde ćete se upoznati sa našim prostorom i sistemom rada, bez ikakvih obaveza.

kontakt

 

Utisci članova

POLE DANCE je sport koji je uticao na promenu mog shvatanja rekreacije u svakom smislu. Još kada takvu sportsku veštinu učite sa Aljonom, čitava priča prelazi na jedan mnogo viši nivo. Svaki trening sa je novo iskustvo I na svakom treningu svoje mogućnosti testirate do kraja. Uspeli ili ne u svojim malim koracima, ona je tu da pomogne I objasni na najbolji mogući način kako su neizvodljive stvari - izvodljive. Svakako je uživanje I preporuka za svakoga ko želi da isproba nešto novo i drugačije.

Maja

Svaki trening je drugaciji, sa novim izazovima. Bozanstven je osecaj napredka, kad na pocetku nesto deluje neizvodljivo, a kasnije postane izvodljivo i vredno fotografisanja. Ne treba ni pominjati napredak u snazi i elasticnosti koji zvuci neverovatno za zenu od preko 45 godina.

Tanja

Volim ples, aerobic, pilates i vezbam 2-3 puta nedeljno. Nesto mi je cackalo da probam trening sipke. Slusala sam kako o treningu odusevljeno svaki put prica Andjelija i stvorila dobar osecaj i intresovanje. Na samom pocetku obuzelo me odusevljenje i bilo mi je jasno da zelim da nastavim. Kao da se nisam dovoljno kao dete takmicila i igrala na igralistu (a i nisam)). Aljona i mene kao pocetnika vodi kroz trening tako da vec od tog prvog casa isprobavam raznovrsne figure i nacine drzanja. Jasno mi je da svaki put pomera granicu. To je borba i ples sa sipkom istovremeno. Deluje kao da nema kraja i radujem se novom treningu.

Vedrana