Početna /
Solarijum

Solarijum

Ulepšajte svoje telo preplanulim tenom. Profesionalni solarijumi u Fit Expert teretani, omogućiće vam da na najzdraviji način upotpunite svoj izgled prelepom bronzanom bojom.

Sunčanjem u solarijumima, u vašoj koži se formira melanin koji pomoću UV zrakova izlazi na površinu i vašu kožu čini tamnijom. Kao rezultat dobijate prirodan i svež ten. Što se više sunčate, koža na površini postaje deblja i počinje da stvara prirodnu zaštitu od Sunca koja može da dostigne faktor 4 do 8. U pojedinim slučajevima, pravilno sunčanje u solarijumima može da umanji pojavu alergije na prirodnom Suncu ili da je potpuno potisne.

Solarijum podstiče proizvodnju vitamina koji je vrlo važan za imunitet, ali i za našu psihu, a to je vitamin D. Poboljšava cirkulaciju i prokrvljenost organizma. Pomaže još i kod problema sa nečistom kožom (sa aknama i bubuljicama), kao kod kožnih oboljenja poput gljivica, psorijaze i neurodermatitisa.

Cenovnik:
1 minut - 30 dinara
neophono je zakazivanje

Koji su benefiti solarijuma?

 

1. Podstiče proizvodnju vitamina D3
2. Prevencija opekotina
3. Prirodan i svež ten
4. Poboljšava cirkulaciju
5. Poboljšava prokrvljenost organizma
6. Čisti kožu
7. Pomaže kod akni i bubuljica
8. Pomaže kod kožnih bolesti
9. Podstiče imuni sistem organizma

Zakažite termin u solarijumu

Kako biste se uverili da smo pravi tim za vas, omogućili smo vam besplatan probni trening gde ćete se upoznati sa našim prostorom i sistemom rada, bez ikakvih obaveza.

kontakt