Početna /
Fitness

Fitness

Bandži sa Endži

Ukoliko želite da na zabavan način potrošite kalorije, ali i da obavite ozbiljan trening, Bandži je pravi izbor za vas. Bandži sa našom instruktorkom Endži će vas preznojiti nakon 10, a izmamiće osmeh na lice čitavih 40 minuta, koliko traje ovaj trening. Ne postoji starosna granica, mogu nam se pridružiti apsolutno svi, čak i oni koji imaju određene fizičke nedostatke, poput artritisa. Telo se ne opterećuje u toku treninga, pokreti su potpuno kontrolisani uz pomoć 6 opruga, kojima smo prikačeni. Bandži trake mogu da izdrže težinu od 75 do 100 kilograma. Grupe se formiraju od 6 vežbača.

Trening Bandži sa Endži traje intenzivno 40 minuta, prvih 5 minuta se potroši na oblačenje i montažu, a zatim sledi lagano zagrevanje. Završni deo treninga od 10 min, predviđen je za opuštanje, istezanje i vraćanje temperature tela u normalu.

saznajte više »

Pole Dance

Pole dance je namenjen zenama svih uzrasta, kome potreban jedan zabavan a istovremeno I izazovan trening. Trening se pocnje zagrevanjem nakon cega instructor pokazuje vezbe sa sipkom koje polaznica treba da izvede. To su vrtenja oko sipke, razlicite izdrzaji, stojevi, razlicite vrste penjanja i konacno akrobatski elemente i kombinacije elemenata na sipci.

Najbolja stvar u tome je da celo telo vama radi, a vi niste ni svesni toga, posto usresredjene na izvodjenje nekog zadatka. Ali nakon par meseci primecujete koliku su vam misici se zatezali, koliko ste postali razgibanije, koliko bolje shvatate novi pokrete jer se poboljsala i koordinacija…. Benefiti pole dance-a.

saznajte više »

Aerobik

Ukoliko više volite da trenirate u grupi i individualno treniranje vam brzo dosadi, takođe, ako želite dinamičan trening gde ćete se lepo oznojiti, poboljšati kondiciju i istopiti masti, aerobik je idealan za vas. Starosna granica ne postoji, trening se prilagođava trenutnom stanju vežbača i postepeno se pojačava ritam.

Aerobik je vrsta treninga koja kombinuje ritmičke aerobne vežbe sa istezanjem i vežbama snage. Cilj aerobika je povećati snagu, elastičnost, izdržljivost  i dovesti telo u top formu.

Aerobik će vam pomoći da sagorite neverovatnih 450 kalorija za sat vremena.

saznajte više »

Kik Boks

Kik boks je sport koji je namenjen svima koji bi da poboljsaju svoje zdravlje i kondiciju, uz to vam garantujemo i napredak, druženje i dobro raspoloženje. Kik boks ima mnogo prednosti, kao što su povećana snaga i kondicija, koja sa sobom nosi i povećano samopouzdanje kroz učenje samoodbrane i rad sa ljudima. Zatim, pomaže toniranju celog cela, od ruku, zategnutih nogu i mišića zadnjice, pomaže da se brzo izgube suvišni kilogrami.

Kombinacija "borbe", kardio vežbi i opuštanja će biti idealna kombinacija da se lepo zabavite, smanjite svakodnevni stres i dovedete svoje telo u top formu.

saznajte više »

Pilates

Pilates je profinjena forma vežbanja koja istovremeno razvija specifičnu mišićnu snagu kao i fleksibilnost mišića i zglobova, cime se postiže optimalna telesna uravnoteženost. Pilates izdužuje i tonizira telo, utiče na elegantnu posturu, oslobađa stresa, doprinosi boljoj samokontroli i većem samopouzdanju.

Pilates vežbe podučavaju o svesnosti disanja i poravnavanju kičme, odnosno jačaju unutrašnje mišiće trupa, što je od velikog značaja za ublažavanje i preventivu bolova u leđima. Pilates vežbe su odlične za figuru. Ako tri puta nedeljno savesno trenirate, možete da očekujete lepo oblikovano telo, sa ravnim stomakom i čvrstim mišićima, a uz to još i kraljevsko držanje.

saznajte više »

Yoga

Yoga podrazumeva niz položaja koji se zadržavaju nekoliko udisaja kako bi se telo zagrejalo I postalo fleksibilnije. Vežbe su organizovane tako da pojačavaju fleksibilnost i snagu tela. U toku jednog časa se radi na svakom delu tela putem stajaćih položaja, položaja uvrtanja, otvaranja kukova i fleksibilnosti zglobova.

Na času se koriste tehnike disanja i meditacije. Vremenom se putem daha položaj poboljšava a pažnja se usmerava ka unutra. Krajnji cilj je opuštanje tela i uravnoteženje.

saznajte više »

Zumba

Zumba je program napravljen da ruši sve granice, za devojke i žene, svakog uzrasta ko je god spreman da pode na žurku koja topi kilograme. Zumba® program je kombinacija plesa i vežbanja, inspirisan latino plesovima.

Ovaj program obuhvata latino i internacionalnu muziku i plesne pokrete, stvarajuci dinamican, uzbudljiv, veseo i efikasan sistem fitnesa. Zumba cas je poznat i kao Zumba fitness Party™ - kombinuje brze i spore ritmove koji ucvršcuju i oblikuju telo koristeci aerobik/fitness pristup koji u kombinaciji cine balans blagotvoran za srce i jacanje mišica. ZUMBA program objedinjuje osnovne principe aerobnog, intervalnog i treninga otpornosti cime pospešuje potrošnju kalorija, poboljšava rad kardiovaskularnog sistema I jacanje celog tela.

saznajte više »

Istezanje i pokreti karlicom

Treninzi kombinuju aktivaciju karlice i unutrašnjih mišića koji se slabije koriste, elemente fleksibilnosti i korektivne vežbe koje telo vraćaju u balans. Nakon treninga, telo je gipkije i pokreti slobodniji. Na taj način utičemo na smanjenje bola u leđima, bola tokom ciklusa, inkontinencije, dok istovremeno povećavamo mobilnost tela i poboljšavamo intimni život.

saznajte više »

Commercial dance fusion

Komercijalni plesni stil odnosi se na ples koji možete videti na nastupima, emisijama, na koncertima, u raznim muzičkim spotovima i filmovima. Postoji mnogo različitih stilova plesa koji se mogu uklopiti u commercial dance fusion, pri čemu svi polaznici ovog kursa uče o svakom stilu ponaosob, uz rad na kreativnosti, muzikalnosti i sopstvenom plesnom izražaju i ekspresiji.

saznajte više »