Početna /
Kozmetičke usluge

Kozmetičke usluge

Parafango

Poznatije kao 'blato', je mešavina algi i blata iz mora, parafina i još mnogo lekovitih sastojaka, koji vašem telu omogućava smanjenje obima, čišćenje od toksina i izbacivanje istih kroz znoj i čini vašu kožu mekšom.

Uz pomoć parafanga masne naslage nestaju a zarobljena voda se oslobađa. Naslage celulita nestaju, koža se revitalizuje, vraća joj sjaj i hidratantnost, tako da će osobe sa strijama posle serije parafanga uočiti znatno poboljšanje.

Parafango Tretman traje oko 60 minuta i počinje tako što se utrljavaju odredjena prirodna aromaterapijska ulja pa se zatim oblaže toplo blato koje izvlači toksine i na kraju aplicira krema koja produžava dejstvo do sledećeg tretmana. Smanjenje u obimu postoji vec nakon prvog tretmana.

Cenovnik:
U sauni 10 tretmana - 25.000 din

Ultra zvuk

Dubinsko otklanjanje celulita ultra zvučnim talasima. Mogu ga koristiti svi, a najbolji efekat ima kao dodatak uz ručnu masažu. Naročito se preporučuje kod žena sa izraženim kapilarima i venama (koje inače ne bi smele da koriste ručnu masažu). Vezanih 10 tretmana pruža velike rezultate u borbi protiv celulita.

Ultrazvučnom sondom prelaze se određeni delovi kože, pri čemu se pokreće tečnost nagomilana u potkožnom tkivu i podstiču cirkulacija limfe i izlučivanje nakupljenih štetnih materija.

Ovo je veoma efikasna dubinska masaža tkiva jer ultrazvučni talasi izazivaju naizmenično zatezanje i opuštanje, poboljšava se snabdevenost ćelija kiseonikom i hranljivim materijama i efikasnija eliminacija štetnih materija iz organizma.

Cenovnik:
10 tretmana - 12.000 din

Presoterapija

U savremenoj estetskoj nezi, pored manuelne tehnike sve više se primenjuje i aparaturna tehnika limfne drenaže korišćenjem specijalno dizajniranih aparata. Najčešće primenjivani oblik aparaturne limfne drenaže jeste presoterapija.

Presoterapija je neinvanzivna i potpuno bezbolna metoda detoksikacije organizma. Preosterapija se koristi za topljenje masti, limfnu drenažu i opuštajuću masažu. Ona takođe doprinosi boljoj ishrani i regeneraciji tkiva otklanjanju viška tečnosti i jačanju imunološkog sistema.

Za vreme postupka nema nikakvih neželjenih ili neprijatnih efekata, već je tretman veoma prijatan i relaksirajuć.

Cenovnik:
10 tretmana - 15.000 din
1 tretman - 2.000 din

Body star

Body star—dubinski pokreće mišiće. Putem blage i nisko frekventne struje vrše se kontrakcije mišića. Ovaj tretman biološki je prilagođen obliku nervnog impulsa, koji je isto struja, ali beznačajno niskog intenziteta. Prolaskom strujnih impulsa kroz tkivo dolazi do pojačanog protoka krvi kroz krvne sudove tretirane regije, kao i poboljušanja limfne drenaže, pri čemu se organizam lakše oslobađa toksina. Kao rezultat ovoga, smanjuje se celulit.

Pola sata body star tretmana je kao da ste uradili najmanje 100 čučnjeva ili uradili trening sa opterećenjem. Preporučuje se 10 vezanih tretmana od po 30 min. Jako efikasan tretman za zatezanje i oblikovanje tela, otklanjanje celulita, izbacivanje viška tečnosti i toksina.

Cenovnik:
10 tretmana - 6.000 din

Mezoterapija lica virtuelnom iglom

Mezoterapija virtuelnom iglom predstavlja neinvazivnu mezoterapiju, kojom se u kožu, uz pomoć električnih impulsa, ubacuju visoko kvalitetne hranljive materije, koje tkivu nedostaju. Tretmanom se ubrzava i poboljšava metabolizam i prokrvljenost kože i veziva, popravlja limfna drenaža, podstiče regeneracija i jačaju odbrambene funkcije kože i veziva.

Kod mezoterapije bez igle, aktivne supstance ulaze u derm preko kože, tj. transdermalno. Samim tim, no  needle procedura je prijatnija, i ne koriste se iglice prilikom tretmana. Takođe je bitno napomenuti da se ovom procedurom mogu uneti i veliki molekuli kao što su hijaluron, kolagen, diuretici... Kod tretmana mezoterapije bez igle nema pojave otoka i podliva.

Cenovink:
5 tretmana lice - 10.000 din

Zakažite kozmetičku uslugu

Redovnom upotrebom kozmetičkih usluga, uveliko pomažete organizmu da se uspešno izbori sa svakodnevnim problemima.

kontakt