Početna /
Wellness

Wellness

Sauna

Sauna služi za izbacivanje toksina (štetnih materija) koji se gomilaju u organizmu, putem znojenja. Saune utiču na lepotu kože. Nakon dubokog znojenja, koža se čisti i postaje meka i sjajna. Samo nekoliko minuta u sauni dovoljno je da vam se poboljša cirkulacija i ubrza metabolizam. Sauna zaista čini da se izgledamo bolje, da se osećamo bolje, i da spavamo bolje.

U sauni se obično boravi 5-20 min, posle čega bi trebalo da usledi tuširanje hladnijom vodom, i unos veće količine tečnosti kako ne bi došlo do dehidratacije organizma. Ne preporučuje se trudnicama, osobama sa povišenim ili sniženim pritiskom, deci, kao i osobama sa kožnim infekcijama i malignim oboljenjima. Upotreba saune se preporučuje 3 puta nedeljno, više u zimskom, manje u letnjem periodu.

saznajte više »

Masaže

U teretani FIt Expert možete se opustiti uz relax masaže. Relaks masaža može da se radi kao relaks celog tela ili pojedinačnih delova tela prema specifičnim potrebama klijenta. Ukoliko Vam je neophodna jedna dobra terapeutska masaža koja će opustiti Vaše mišiće, osloboditi Vas napetosti i stresa onda je parcijalan masaža leđa pravo rešenje za vas.

Za sportiste i rekreativce preporučujemo sportsku masažu. Sportska masaža ubrzava procese otklanjanja mlečne kiseline iz organizma, zagrevanje i opuštanje tkiva, poboljšavanje cirkulacije. Sportsku masažu je najbolje izvoditi neposredno nakon treninga zbog trenutnog izbacivanja toksina i brzog oporavka organizma, ali i pre treninga za zagrevanje i istezanje mišića.

Za sve dame tu je i anticelulit masaža koja predstavlja najpriprodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih u predelu butina, zadnjice i stomaka.

saznajte više »

Kozmetičke usluge

Kozmetičke usluge koje nudi teretana Fit Expert su: Parafango, Dubinsko otklanjanje celulita ultra zvučnim talasima, Body star i Mezoterapija lica i parcijalnih delova tela virtuelnom iglom.

Parafango - poznatije kao 'blato', je mešavina algi i blata iz mora, parafina i još mnogo lekovitih sastojaka, koji vašem telu omogućava smanjenje obima, čišćenje od toksina i izbacivanje istih kroz znoj i čini vašu kožu mekšom. Dubinsko otklanjanje celulita ultra zvučnim talasima mogu svi koristiti, a najbolji efekat ima kao dodatak uz ručnu masažu.

Mezoterapija virtuelnom iglom predstavlja neinvazivnu mezoterapiju, kojom se u kožu, uz pomoć električnih impulsa, ubacuju visoko kvalitetne hranljive materije, koje tkivu nedostaju. Tretmanom se ubrzava i poboljšava metabolizam i prokrvljenost kože i veziva, popravlja limfna drenaža, podstiče regeneracija i jačaju odbrambene funkcije kože i veziva.

saznajte više »