Početna /
Zumba

Zumba

Zumba je program napravljen da ruši sve granice, za devojke i žene, svakog uzrasta ko je god spreman da pode na žurku koja topi kilograme.
Zumba® program je kombinacija plesa i vežbanja, inspirisan latino plesovima.

Ovaj program obuhvata latino i internacionalnu muziku i plesne pokrete, stvarajuci dinamican, uzbudljiv, veseo i efikasan sistem fitnesa.
Zumba cas je poznat i kao Zumba fitness Party™ - kombinuje brze i spore ritmove koji ucvršcuju i oblikuju telo koristeci aerobik/fitness pristup koji u kombinaciji cine balans blagotvoran za srce i jacanje mišica.
ZUMBA program objedinjuje osnovne principe aerobnog, intervalnog i treninga otpornosti cime pospešuje potrošnju kalorija, poboljšava rad kardiovaskularnog sistema I jacanje celog tela.

I oni koji znaju i oni koji ne znaju da plešu, odmah i bez muke savladaju ZUMBA cas jer prethodno plesno iskustvo nije neophodno.
ZUMBA cas stvara atmosferu zabave koja otklanja bojazni koju imaju neplesaci, pocetnici ili oni koji su ranije oklevali da ucestvuju u grupnim treninzima.
Strastveni i ekspolozivni ritmovi latino i internacionalne muzike ZUMBA programa motivišu ucesnike na casu i doprinose tome da dolaze iznova, jer  je zaista odlican Zumba fitness Party™ za um, telo I dušu.

Plesni pokreti na bazi kardio vežbi su laki za pracenje, a obuhvataju oblikovanje tela, pogotovu ciljne oblasti kao što su glutealni mišici, noge, ruke, trup, trbušni mišici i najvažniji mišic tela – srce. Osim benefita za telo, Zumba promoviše radost, druženje, sklapanje novih prijateljstava i stvara utisak posebne zajednice.

 

Instruktor

Violili Granda Gonzales

Violili je rodjena 1990. godine u gradu Havana, na Kubi. Veoma je harizmatična i energična osoba. Pored zumbe bavi se godinama i latino plesom. Njen cilj je da svu svoju energiju i strast za plesom prenese na svoje učenike na treninzima.

Koji su benefiti zumbe?

 

1. Poboljšava zdravlje
2. Poboljšava kondiciju
3. Povećana snaga
4. Povećava samopouzdanje
5. Toniranje celog tela
 6. Smanjenje stresa
7. Zatezanje tela
8. Gubitak kilograma

Raspored treninga

 

  • Subota
    12 h
  • Nedelja
    12 h

Cenovnik

 

  • 4.000 din zumba
  • 4.500 din zumba + teretana (neograničeno)

Zakažite probni trening

Kako biste se uverili da smo pravi tim za vas, omogućili smo vam besplatan probni trening gde ćete se upoznati sa našim prostorom i sistemom rada, bez ikakvih obaveza.

kontakt

 

Utisci članova

Zumba fitness je sjajan program, neverovatna je energija na treningu, prosto ne možeš da stojiš u mestu. Zumba pokrece i osecam se sjajno posle svakog treninga.

Ljiljana

Na treninzima je uvek zabavno, obožavam Zumbu. Kao da si na žurci, uživaš i vežbaš u isto vreme. Stekla sam i par super drugarica na treningu.

Ines

Zumbu treniram vec 3 godine i necu promeniti program vežbanja sigurno. Uvek naucimo nešto novo i šalimo se dok radimo, atmosfera je savršena. Zaista prija svaki trening.

Sladjana

Zumba je posebna jer ti ne daje prostora da razmišljaš o problemima. Fokusiraš se na koreografije i nekako te opusti, a plus se znojiš i trošiš kalorije. 

Sofija