Početna /
Hatha Yoga

Hatha Yoga

Kome je yoga namenjena?
Yoga je sve one koji imaju između 12 I 101 godinu, odnosno za svakog ko oseća potrebu da radi na svom telu i duhu. Yoga putem niza poza pomaže u uspostavljanju balansa i dobijanju fleksibilnosti tela. Nakon yoge se osoba oseća punom energije i ujedno umiri um. Iz ovog razloga se posebno preporučuje osobama koje su izložene stresu.

Šta podrazumeva yoga?
Yoga podrazumeva niz položaja koji se zadržavaju nekoliko udisaja kako bi se telo zagrejalo I postalo fleksibilnije. Vežbe su organizovane tako da pojačavaju fleksibilnost i snagu tela. U toku jednog časa se radi na svakom delu tela putem stajaćih položaja, položaja uvrtanja, otvaranja kukova i fleksibilnosti zglobova. Na času se koriste tehnike disanja i meditacije. Vremenom se putem daha položaj poboljšava a pažnja se usmerava ka unutra. Krajnji cilj je opuštanje tela i uravnoteženje.

Instruktor

 

Željko Galetić

Kao instruktor joge u poslednje 2 godine, strastveno se bavim pomaganjem učenicima da pronađu balans i unutrašnju harmoniju kroz praksu joge. Moja lična joga praksa traje već 5 godina i sastoji se od kombinovanje različitih stilova kao što su Hata, Vinjasa, Jin joga i funkcionalni trening, koji pomažu pojedincima da održe zdravo i funkcionalno telo u savremenom, uglavnom sedećem načinu života.
Takođe, kroz prakse poput meditacije i pranajame, nastojim da vodim učenike ka postizanju jasnog i fokusiranog uma, bez obzira na zahteve brzog načina života u kojem živimo. Radujem se što ću podeliti svoje znanje i ljubav prema jogi sa svojim vežbačima i pomoći im da transformišu svoje živote kako na, tako i van prostora za vežbanje.

Koji su benefiti yoge?

 

1. Poboljšava fleksibilnost
2. Jačaju mišići tela
3. Poboljšava fokus
4. Upravljanje stresom
5. Balans tela, misli i duha
6. Pozitivno utiče na rad organa
7. Podiže životnu energiju
8. Proširuje pluća
9. Pomaže pri depresiji

Raspored treninga

 

  • Ponedeljak
    21 h
  • Četvrtak
    21 h

Cenovnik

 

  • 4.500 din yoga (aerobik + teretana gratis)

Zakažite probni trening

Kako biste se uverili da smo pravi tim za vas, omogućili smo vam besplatan probni trening gde ćete se upoznati sa našim prostorom i sistemom rada, bez ikakvih obaveza.

kontakt