Početna /
Hatha Yoga

Hatha Yoga

Kome je yoga namenjena?
Yoga je sve one koji imaju između 12 I 101 godinu, odnosno za svakog ko oseća potrebu da radi na svom telu i duhu. Yoga putem niza poza pomaže u uspostavljanju balansa i dobijanju fleksibilnosti tela. Nakon yoge se osoba oseća punom energije i ujedno umiri um. Iz ovog razloga se posebno preporučuje osobama koje su izložene stresu.

Šta podrazumeva yoga?
Yoga podrazumeva niz položaja koji se zadržavaju nekoliko udisaja kako bi se telo zagrejalo I postalo fleksibilnije. Vežbe su organizovane tako da pojačavaju fleksibilnost i snagu tela. U toku jednog časa se radi na svakom delu tela putem stajaćih položaja, položaja uvrtanja, otvaranja kukova i fleksibilnosti zglobova. Na času se koriste tehnike disanja i meditacije. Vremenom se putem daha položaj poboljšava a pažnja se usmerava ka unutra. Krajnji cilj je opuštanje tela i uravnoteženje.

 

Instruktor

Sofija Nikolić

Prvi kontakt sa jogom imala je još 2009. godine u Beogradu kod instruktora Siniše Todorova i od tada joj je joga sastavni deo života. Nakon godina samostalnog praktikovanja joge upisuje kurs za instruktore joge u Joga savezu Srbije gde i prolazi obuku. 

 

Koji su benefiti yoge?

 

1. Poboljšava fleksibilnost
2. Jačaju mišići tela
3. Poboljšava fokus
4. Upravljanje stresom
5. Balans tela, misli i duha
6. Pozitivno utiče na rad organa
7. Podiže životnu energiju
8. Proširuje pluća
9. Pomaže pri depresiji

Raspored treninga

 

  • Sreda
    21:00 h
  • Nedelja
    20:00 h

Cenovnik

 

  • 30€ + teretana gratis
  • 8.martovska akcija: 1 uplata = 2 članarine! Akcija važi za uplate do kraja marta.

Zakažite probni trening

Kako biste se uverili da smo pravi tim za vas, omogućili smo vam besplatan probni trening gde ćete se upoznati sa našim prostorom i sistemom rada, bez ikakvih obaveza.

kontakt