Početna /
Hatha Yoga

Hatha Yoga

Kome je yoga namenjena?
Yoga je sve one koji imaju između 12 I 101 godinu, odnosno za svakog ko oseća potrebu da radi na svom telu i duhu. Yoga putem niza poza pomaže u uspostavljanju balansa i dobijanju fleksibilnosti tela. Nakon yoge se osoba oseća punom energije i ujedno umiri um. Iz ovog razloga se posebno preporučuje osobama koje su izložene stresu.

Šta podrazumeva yoga?
Yoga podrazumeva niz položaja koji se zadržavaju nekoliko udisaja kako bi se telo zagrejalo I postalo fleksibilnije. Vežbe su organizovane tako da pojačavaju fleksibilnost i snagu tela. U toku jednog časa se radi na svakom delu tela putem stajaćih položaja, položaja uvrtanja, otvaranja kukova i fleksibilnosti zglobova. Na času se koriste tehnike disanja i meditacije. Vremenom se putem daha položaj poboljšava a pažnja se usmerava ka unutra. Krajnji cilj je opuštanje tela i uravnoteženje.

 

Instruktor

Ljilja Lopičić

Sertifikovani sam instruktor hatha joge od 2014 godine i od tada aktivno
držim privatne časove. Imala sam iskustvo da radim individualne časove i da radim u grupama i do 40 ljudi. Kao instruktor sam pretežno imala iskustvo da radim sa ženama od 15 do 70 godina.
Na časovima koje držim trudim se da prilagodim dinamiku časa i vežbe grupi – kondiciji, starosnoj strukturi, iskustvu. Takođe se trudim da časovi budu raznovrsni, što mi polazi od ruke zbog iskustva i u hatha i u ashtaga jogi.

Sertifikovani joga instruktor

Škola joge Dragana Loncara Datum: 2014-2015 Adresa: Vojvode Dobrnjca 26, 11 000 Beograd, Srbija

Škola Ashtanga Vinyasa Yoge

Ucitelj Ranko Stoiljković - autorizovani učitelj Ashtanga Vinyasa Yoge drugi nivo Datum: 2008- Adresa: Dečanska 11, 11 000 Beograd, Srbija

Koji su benefiti yoge?

 

1. Poboljšava fleksibilnost
2. Jačaju mišići tela
3. Poboljšava fokus
4. Upravljanje stresom
5. Balans tela, misli i duha
6. Pozitivno utiče na rad organa
7. Podiže životnu energiju
8. Proširuje pluća
9. Pomaže pri depresiji

Raspored treninga

 

  • Utorak, četvrtak
    09:00 h
  • Sreda
    21:00 h
  • Nedelja
    20:00 h

Cenovnik

 

  • 30€ + teretana gratis

Zakažite probni trening

Kako biste se uverili da smo pravi tim za vas, omogućili smo vam besplatan probni trening gde ćete se upoznati sa našim prostorom i sistemom rada, bez ikakvih obaveza.

kontakt