Početna /
Pilates

Pilates

Mišiću su vam napeti, imate bolove u leđima, dugo stojite ili dugo sedite? Želite da popravite držanje ili ciljano oblikujete svoje telo? Imate stresan posao i želite da se opustite? Ukoliko je odgovor potvrdan na barem jedno od ovih pitanja, pilates je idealan za vas.

Pilates je profinjena forma vežbanja koja istovremeno razvija specifičnu mišićnu snagu kao i fleksibilnost mišića i zglobova, cime se postiže optimalna telesna uravnoteženost. Pilates izdužuje i tonizira telo, utiče na elegantnu posturu, oslobađa stresa, doprinosi boljoj samokontroli i većem samopouzdanju.

Pilates vežbe podučavaju o svesnosti disanja i poravnavanju kičme, odnosno jačaju unutrašnje mišiće trupa, što je od velikog značaja za ublažavanje i preventivu bolova u leđima. Pilates vežbe su odlične za figuru. Ako tri puta nedeljno savesno trenirate, možete da očekujete lepo oblikovano telo, sa ravnim stomakom i čvrstim mišićima, a uz to još i kraljevsko držanje.

Pogledajte deo Pilates treninga u teretani Fit Expert:

 

Instruktor

Anđelija Radivojević

Već 21 godinu se bavim ovim poslom, i ujedno sam i osnivač ovog fitnes centra. Svojim dugogodišnjim iskustvom i ličnim primerom nastojim da inspirišem sve pripadnice lepšeg pola da se pokrenu i vežbaju. Takođe, svakodnevno stojim na raspolaganju za sve vrste saveta o vežbanju, ishrani i ostalim pratećim stvarima. Podatak da je 40% vežbačica od samog početka sa mnom govori o kvalitetu mojih treninga.

Fitnes centar Fit Expert nudi i mogućnost organizovanja individualnih treninga pod vođstvom profesionalnih trenera. U skladu sa Vašim potrebama i fizičkim mogućnostima, naš tim licenciranih trenera izradiće poseban program vežbi i plan ishrane koji će pomoći da zajedno dođemo do željenog cilja. Za početak dovoljna je samo Vaša odluka, sve ostalo prepustite nama.

Koji su benefiti pilatesa?

 

1. Oslobađa napetosti
2. Oslobađa bola u leđima
3. Ispravlja držanje
4. Povećava samopouzdanje
5. Poboljšava snagu
6. Povećava fleksibilnost
7. Ciljano oblikuje telo
8. Povećava samokontrolu
9. Poboljšava raspoloženje

Raspored treninga

 

  • Ponedeljak, sreda, petak
    10:00 h
  • Utorak, četvrtak
    19:00 h
  • Subota
    10:00 h

Cenovnik

 

  • 4.500 din + teretana (neograničeno)

Zakažite probni trening

Kako biste se uverili da smo pravi tim za vas, omogućili smo vam besplatan probni trening gde ćete se upoznati sa našim prostorom i sistemom rada, bez ikakvih obaveza.

kontakt

 

Utisci članova

Prvenstveno dolazim na pilates, a koristila sam i teretanu, trake, saunu, i neke od tretmana koji se nude. Ono sto me je zadrzalo da preko 10 godina dolazim na isto mesto da vezbam, je pre svega to sto je klub namenjen iskljucivo zenama i to onima koje zaista zele da vezbaju, i zbog sjajne Andjelije.

Dragana

Velika pozitivna energija koju Andjelija kao trener siri oko sebe, cini da mogu da uradim vezbe koje sama sigurno ne bih imala motivacije da izdrzim. Zato bih svima preporučila da dodju u najbolju ženski teretanu Fit Expert!

Dušica

U Fit Expert dolazim od kada se otvorio, a ubrzo se i moja mama pridružila ekipi. Zajedno treniramo i uživamo u najopuštenijoj ženskoj teretani, i sve pohvale za našeg divnog trenera Andjeliju.

Sara sa mamom