Početna /
MIX Aerobik

MIX Aerobik

Ukoliko više volite da trenirate u grupi i individualno treniranje vam brzo dosadi, takođe, ako želite dinamičan trening gde ćete se lepo oznojiti, poboljšati kondiciju i istopiti masti, aerobik je idealan za vas. Starosna granica ne postoji, trening se prilagođava trenutnom stanju vežbača i postepeno se pojačava ritam.
Aerobik je vrsta treninga koja kombinuje ritmičke aerobne vežbe sa istezanjem i vežbama snage. Cilj aerobika je povećati snagu, elastičnost, izdržljivost  i dovesti telo u top formu. Aerobik se izvodi u grupi od najviše 10 vežbača. Aerobik će vam pomoći da sagorite neverovatnih 450 kalorija za sat vremena.

Jedan trening se obično sastoji od zagrevanja 10 min u kome se telo postepeno uvodi u stanje radne temperature. Glavni deo treninga traje 40 min, i u glavnom delu je akcenat na aerobnim vežbama, koje se izvode ritmički i neprekidno uz upotrebu raznih rekvizita, stepera, tegića... Završni deo treninga od 10 min, je predviđen za opuštanje, istezanje i vraćanje temperature tela u normalu.

Grupe su od 10-15 zena. Rekviziti: steperi, baletska sipka, spka za ledja, vijace, tegici, lopte..kruzni trening..trening u parovima i sve to kombinovano.
 

Pogledajte deo aerobik treninga u teretani Fit Expert:

 

Instruktor

Anđelija Radivojević

Već 21 godinu se bavim ovim poslom, i ujedno sam i osnivač ovog fitnes centra. Svojim dugogodišnjim iskustvom i ličnim primerom nastojim da inspirišem sve pripadnice lepšeg pola da se pokrenu i vežbaju. Takođe, svakodnevno stojim na raspolaganju za sve vrste saveta o vežbanju, ishrani i ostalim pratećim stvarima. Podatak da je 40% vežbačica od samog početka sa mnom govori o kvalitetu mojih treninga.

Fitnes centar Fit Expert nudi i mogućnost organizovanja individualnih treninga pod vođstvom profesionalnih trenera. U skladu sa Vašim potrebama i fizičkim mogućnostima, naš tim licenciranih trenera izradiće poseban program vežbi i plan ishrane koji će pomoći da zajedno dođemo do željenog cilja. Za početak dovoljna je samo Vaša odluka, sve ostalo prepustite nama.

Koji su benefiti aerobika?

 

1. Poboljšava snagu
2. Povećava fleksibilnost
3. Topi masti
4. Poboljšava kondiciju
5. Podiže raspoloženje
6. Podstiče motivaciju
7. Povećava izdržljivost
8. Poboljšava izgled tela
9. Smanjuje napetost

Raspored treninga

 

  • Ponedeljak
    20 h
  • Sreda
    20 h
  • Subota
    10 h

Cenovnik

 

  • 4.500rsd + teretana (neograničeno)

Zakažite probni trening

Kako biste se uverili da smo pravi tim za vas, omogućili smo vam besplatan probni trening gde ćete se upoznati sa našim prostorom i sistemom rada, bez ikakvih obaveza.

kontakt

 

Utisci članova

U Fit Expert dolazim vise od deset godina. Prvenstveno dolazim na aerobik i pilates, a naravno koristila sam i teretanu, trake, saunu, i neke od tretmana koji se nude. Ono sto me je zadrzalo da tako dugo dolazim na isto mesto da vezbam, je pre svega to sto je klub namenjen iskljucivo zenama i to onima koje zaista zele da vezbaju.

Dragana

Za razliku od trenera koji pokazu vezbu i zatim odmaraju i nadgledaju grupu, ovde svaki trener zaista i odradi ceo trening sa grupom. Velika pozitivna energija koju Andjelija kao trener siri oko sebe, cini da mogu da uradim vezbe koje sama sigurno ne bih imala motivacije da izdrzim.

Dušica

Umor i nervoza od ispita i svakodnevnih obaveza posle treninga nestaju, jos ako se nadje vremena za masazu u fotelji, ugodjaj je kompletan.

Sara