Početna /
Masaže

Masaže

Srđan Vacic

Srdjan Vlacic iz Beograda je strukovni maser i fizioterapeut. Zavrsio je srednju medicinsku skolu i pri zavrsetku je studija na visoj medicinskoj za viseg fizioterapeuta. Radno iskustvo i kao maser i kao fizioterapeut sticao je radivsi na Vojno Medicinskoj Akademiji -VMA (godinu dsna) i po poznatim masaznim salonima po gradu. Vrsan je poznavalac profesionalnh tehnika masaza

Relax masaža

Relax masaža pruža vašem telu opuštanje, podiže tonus mišića, otklanja napetost pogotovo vratnog dela i najviše se preporučuje osobama koji provode dosta vremena za kompjuterom i koji imaju problema sa kičmom i leđima, ali i svima onima koji žele svom telu da pruže pravi odmor od sat vremena posle koga će se osećati potpuno relaksirano.

Cilj ove masaže je negovanje tela, al ii podizanje opšteg zdravstvenog stanja. Takođe, služi i za prevenciju stresa i premora, kao i za relaksaciju mišića. U toku relaks masaže terapeut vrši nežan ili umeren pritisak na vaše telo, čime se lagano pokreće tkivo u cilju relaksacije. Relaks masaža može da se radi kao relaks celog tela ili pojedinačnih delova tela prema specifičnim potrebama klijenta. Ova masaža se preporučuje ljudima svih uzrasta.

Cenovnik:
20€

Sportska masaža

Sportska masaža ubrzava procese otklanjanja mlečne kiseline iz organizma, zagrevanje i opuštanje tkiva, poboljšavanje cirkulacije. Preporučuje se i sportistima i rekreativcima. Sportsku masažu je najbolje izvoditi neposredno nakon treninga zbog trenutnog izbacivanja toksina i brzog oporavka organizma, ali i pre treninga za zagrevanje i istezanje mišića.

Nakon sportske masaže ćete osećati manju napetost u mišićima. Bolovi nakon povreda usled fizičke aktivnosti se smanjuju. Sportska masaža takođe ublažava depresiju, podiže raspoloženje i smanjuje anksioznost, smiruje um i poboljšava san. Najveća prednost sportske masaže je njeno korišćenje koje ima za cilj da oporavi telo nakon vežbanja i drugih fizičkih aktivnosti.

Cenovnik:
25€

Parcijala masaža leđa

Parcijala masaža leđa obuhvata aroma i klasicnu tehniku masiranja, a sve u svrsi da se masirani deo tela opusti, da se vrati telu gipkost i da se omogući skladno funkcionisanje kompletnog organizma.

Parcijala masaža leđa će vas osloboditi upornog bola u leđima, vratu i ramenom pojasu, koji su posledica stresa, brzog načina života, smanjena fizička aktivnost i dugotrajnog sedenja za računarom.

Ukoliko Vam je neophodna jedna dobra terapeutska masaža koja će opustiti Vaše mišiće, osloboditi Vas napetosti i stresa onda je parcijalan masaža leđa pravo rešenje za vas. Vreme je da se opustite i priuštite sebi kvalitetnu masažu u kojoj će uživati sva vaša čula.

Cenovnik:
15€

Anticelulit masaža

Anticelulit masaže kao što i sama reč kaže, efiksne su u borbi protiv celulita. Praktikuje se 10 vezanih tretmana u periodu posle menstruacionog ciklusa. Da bi se potpomogao proces razgradnje masnog tkiva i izbacivanja toksina veoma je važno da posle tretmana unosite dosta vode.

Anticelulit masaža predstavlja najpriprodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih u predelu butina, zadnjice i stomaka. Razlikujemo više vrste celulita, od onog koji je vidljiv samo onda kada kožu stisnete prstima, do onog koji je vidljiv golim okom i tvrd na dodir, i u skladu sa tim primenjuju se više različitih tehnika za razbijanje celulita.

Anticelulit masaža se ne preporučuje trudnicama, dojiljama, osobama sa proširenim venama i kapilarima.

Cenovink:
10 tretmana - 100€
za članove našeg kluba - 65€

Cenovnik

Masaža Trajanje Cenovnik
Relaks 60 min 2500 din.
Miks sportska tarapeutska relaks 70 min 2500 din.
Terapeutska 60 min 2500 din.
Sportska 60 min 2500 din.
Kiropraktika dodatak uz masažu 10 min 1500 din.
Isiacu masaža 40-60 min 2000 din.
Deblokada zglobova dodatak uz masažu 10 min 1000 din.
Deblokada zglobova dodatak uz masažu 10 min 1000 din.
Masaža samo za ledja terapeutska 30 min 1800 din.
Masaža samo za noge sportska terapeutska 35 min 1500 din.
Masaža samo za lice relaks 20 min 1000 din.
Diptisu masaža 70 min 3000 din.
Anticelulit masaža 40 min 1500 din.
Anticelulit masaža 10 tretmana 70 eura.
Refelksologija 25 min 1700 din

Fotelja za masažu

 

 •  lepota, elegancija, moderan stil
 •  3D anatomsko prilagođavanje Vašem telu omogućava preciznu i efikasnu masažu
 •  perfekcija gnječenjem, trljanjem, lupkanjem, pritiskanjem (shiatsu) i valjanjem
 •  podešavanje jačine svih masaža po želji - 6 točkića za masažu
 •  3 vazdušna jastuka i vibracija sedalnog dela
 •  utopljavanje krsta i stopala
 •  26 vazdušnih jastuka za masažu butina, listova, stopala i ruku
 •  elektronsko pomeranje naslona za noge i leđa
 •  Mp3 plejer sa daljinskim upravljačem i slušalicama
 •  VDF monitor u boji
   

 

Cenovink:
GRATIS - za sve članove Fit Expert-a

Zakažite masažu

Redovnom upotrebom masaže, uveliko pomažete organizmu da se uspešno izbori sa svakodnevnim problemima.

kontakt