Početna /
KickBox

KickBox

Kik boks je sport koji je namenjen svima koji bi da poboljsaju svoje zdravlje i kondiciju, uz to vam garantujemo i napredak, druženje i dobro raspoloženje.

Kik boks ima mnogo prednosti, kao što su povećana snaga i kondicija, koja sa sobom nosi i povećano samopouzdanje kroz učenje samoodbrane i rad sa ljudima. Zatim, pomaže toniranju celog cela, od ruku, zategnutih nogu i mišića zadnjice, pomaže da se brzo izgube suvišni kilogrami.

Kombinacija "borbe", kardio vežbi i opuštanja će biti idealna kombinacija da se lepo zabavite, smanjite svakodnevni stres i dovedete svoje telo u top formu.

Instruktor

 

Marko Miletić

Marko je personalni trener, rodjen 08.12.1999. godine u Beogradu. Student završne godine Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.
Svoju sportsku karijeru započinje sa svojih 7 godina, uporedo trenirajući šah (5 godina) i karate (3 godine). Nakon toga trenirao je razne sportove kao što su: košarka, aikido i plivanje, a zatim je nastavio da bude fizički aktivan u teretani. Svoju kik box karijeru započinje sa 18 godina u Kik-boks klubu "Taurunum". Aktivno se takmiči od 2019. godine i višestruki je prvak Beograda, kao i prvak države.
Svoju profesionalnu karijeru kao fitness trener započeo je da gradi kao personalni trener u teretani miafit-gym, a uporedo je držao treninge kik-boksa mlađim kategorijama. Radio je kao instruktor FitBoxa, Kondicioniranja, TAG-a i Funkcionalnog treninga.
Svojom ambicijom, trudom, upornošću i pozitivnom energijom uspeo je da zasluži svoje mesto u Fit Expert-u, kao i da iza sebe ima značajan broj zadovoljnih klijenata.

Koji su benefiti kickbox-a?

 

1. Poboljšava zdravlje
2. Poboljšava kondiciju
3. Povećana snaga
4. Povećava samopouzdanje
5. Učenje samoodbrane
6. Toniranje celog tela
7. Smanjenje stresa
8. Zatezanje tela
9. Gubitak kilograma

Raspored treninga

 

  • Utorak
    21 h
  • Petak, nedelja
    21 h

Cenovnik

 

  • 4.500 din + teretana (neograničeno)

Zakažite probni trening

Kako biste se uverili da smo pravi tim za vas, omogućili smo vam besplatan probni trening gde ćete se upoznati sa našim prostorom i sistemom rada, bez ikakvih obaveza.

kontakt

 

Utisci članova

Potpuno sam zadovoljna treninzima, vodim aktivniji zivot, pored toga sto mi pomaze da dovedem liniju do savrsenstva, oslobadja me stresa i sto je najvaznije posle treniga se osecam fantasticno. Da ne zaboravim i najvazniju stvar nista to ne bi bilo izvodljivo bez odlicnog trenera koji ima beskrajno strpljenja kako za pocetnike tako i za stalne clanove.

Ljubinka

Kik box je odlicna vezba za celo telo. Ne postoji misic koji se nece aktivirati tokom treninga. Samim tim ubrzava otkucaje srca sto doprinosi sagorevanju masti u organizmu. Odlican nacin za izbacivanje stresa.

Ivana

Kik je divan!

Dusica

Nikada nista nisam trenirala, kada sam krenula na kik box nista nisam znala.. a sada sam dosta napredovala, uspela sam da smrsam i pocinjem da se zatezem... zahvaljujuci treneru koja ima volje da objasni pojedinacno svaku vezbu i koja nas motivise i bodri.

Andjela

Kik box treniram oko mesec dana i najviše mi se svidja što treninzi nisu monotoni i bukvalno aktiviram celo telo. Odlican nacin za oslobadanje negativne energije a uz to zdravo za telo i organizam.

Kristina