Početna /
Pole dance

Pole dance

Pole Dance je spoj plesa, fitnesa, akrobatike i umetnosti. Danas je ovo jedna od najpopularnijih vrsta sporta i rekreacije među ženama širom sveta. Ukoliko želite da oblikujete svoje telo, steknete snagu i fleksibilnost i izgradite svoje samopouzdanje i ženstvenost, pole dance je pravi izbor za vas.

Pole dance može da trenira svako, bez obzira na godine i trenutnu fizičku kondiciju. Snagu i pokretljivost ćete najbrže i razviti na našim treninzima, gde od početka radite sa sopstvenom težinom. Naš program vas od prvog časa uvodi u osnove akrobatike, inverta i penjanja. Pole dance je namenjen svim ženama koje vole izazove i žele da pomeraju svoje granice iz treninga u trening, na veoma zabavan i kreativan način koji aktivira apsolutno sve mišiće u vašem telu. Trening počinje kratkim uvodnim zagrevanjem u parteru, a nastavlja se specifičnim zagrevanjem na šipci kroz različite vežbe snage, izdržaje i spinove. Glavni deo treninga obuhvata različite kombinacije akrobatskih elemenata koje postepeno učite. Nekada se fokusiramo na tehniku i snagu ili estetiku izvođenja elemenata, a nekada radimo koreografski trening i tečnost rotacije i spajanja elemenata. Vrlo brzo primetićete da imate više snage, da ste razgibaniji, da bolje shvatate nove pokrete i da vam se poboljšala koordinacija. Kako biste savladali tehniku i primetili napredak, preporučujemo minimalni kontinuitet od dva treninga nedeljno. Ako ne trenirate ništa drugo, optimalno je i tri puta nedeljno. Svakako sve zavisi od vaših želja i ciljeva, o čemu se u svakom trenutku možete konsultovati sa našim pole dance trenerima :)

Treninzi dubokog istezanja odlična su kombinacija uz pole dance ili bilo koje druge treninge. Počinju intenzivnim zagrevanjem, nakon čega radimo vežbe rastezanja. Koristimo različite forme aktivnog i pasivnog istezanja, radimo pod pritiskom i držimo položaje duže, čime trajno pomeramo granice svoje pokretljivosti i fleksibilnosti.

Za najbolje rezultate, napravili smo za vas 3u1 pakete koji uključuju Pole Dance, treninge Dubokog Istezanja i neograničeno korišćenje teretane!

 

Instruktor

Vanja Zdravković

Počela je da trenira pole dance u 28-oj godini, bez ikakve sportske i plesne pozadine. Kroz devet meseci postaje trener, a dve godine kasnije i vlasnik jednog od prvih pole dance studija u Srbiji (Delight Pole Studio). Nakon decenije rada u prodaji i marketingu, potpuno menja svoj pravac i posvećuje se samo studiju i treninzima. Kaže da najveća lepota ovog sporta leži u beskonačnoj kreativnosti koja aktivira svaki mišić u telu na zabavan i veoma funkcionalan način. Pole dance je savršen spoj umetnosti i sporta koji će iz vas izvući mušku snagu i pretvoriti je u ženstvenost. I uvek dodaje: ako nešto može da vas motiviše da istrajete u redovnim treninzima, to je šipka. Ne postoji lepši osećaj nego kada uradite nešto, za šta ste mislili da je nemoguće, a to se kod nas dešava skoro svakog časa. Zaljubljena i u fleksibinost, puno pažnje posvećuje i treninzima dubokog istezanja.
Vanja je diplomirani kulturolog i sertifikovani trener za grupni i personalni fitnes (Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja). Pole dance je učila od 30 različitih trenera po studijima i radionicama širom Evrope. Njen studio je osvojio celu kategoriju u kojoj je učestvovao i poneo je 3 medalje u jedinom takmičenju kod nas, održanom u organizaciji globalne sportske pole federacije (POSA Pole Sports & Arts World Federation). Bila je u organizaciji Pole & Aerial Festa, uvozi šipke i opremu za pole dance iz Rusije i Slovenije i radi edukaciju trenera i budućih vlasnika pole studija. Voli prirodu, u slobodno vreme ide na trke preživljavanja, a uskoro će postati i operativni trener za planinarenje.

Koji su benefiti pole dance-a?

 

1. Aktivira apsolutno SVE mičiće u vašem telu
2. Brzo razvija snagu i poboljšava držanje
3. Značajno pospešuje fleksibilnost i koordinaciju pokreta
4. Uči vas da pomerate granice i oslobadjate se strahova
5. Savladavanje akrobatskih elemenata podiže vam samopouzdanje
6. Pozitivna energija i fokus na treninzima popravljaju raspoloženje

Raspored treninga

Pole dance

 

 • Utorak (75min)
  17:30 h
 • Četvrtak (75min)
  17:30 h
 • Subota (90min)
  13:15 h
 • Nedelja (60min) - floorwork
  13:15 h
 • Nedelja (60min) - istezanje
  14:15 h

Cenovnik (mesečni)

 

 • 1x trening 10€
 • 4x trening 25€
 • 6x trening 30€
 • 8x trening 35€
 • 12x trening 45€
 • 16x trening 65€

*Svi mesečni paketi uključuju Pole Dance, treninge Dubokog Istezanja i neograničeno korišćenje teretane!

* Veoma je važno da ne kasnite i da prisustvujete treningu od samog početka. Svaki minut zagrevanja uvodi u plan treninga za taj dan. Pored toga što je zagrevanje najbolja prevencija povreda, nedovoljno zagrejan mišić kliza sa šipke. Trener zadržava pravo da vam ne dozvoli određene elemente na šipci, ukoliko smatra da se niste dovoljno zagrejali. #trenirajpametno

Zakažite probni trening

Kako biste se uverili da smo pravi tim za vas, omogućili smo vam besplatan probni trening gde ćete se upoznati sa našim prostorom i sistemom rada, bez ikakvih obaveza.

kontakt

 

Utisci članova

POLE DANCE je sport koji je uticao na promenu mog shvatanja rekreacije u svakom smislu. Još kada takvu sportsku veštinu učite sa Aljonom, čitava priča prelazi na jedan mnogo viši nivo. Svaki trening sa Aljonom je novo iskustvo I na svakom treningu svoje mogućnosti testirate do kraja. Uspeli ili ne u svojim malim koracima, ona je tu da pomogne I objasni na najbolji mogući način kako su neizvodljive stvari - izvodljive. Svakako je uživanje I preporuka za svakoga ko želi da isproba nešto novo i drugačije.

Maja

Svaki trening je drugaciji, sa novim izazovima. Bozanstven je osecaj napredka, ksd na pocetku nesto deluje neizvodljivo, a uz pomoc veste Aljone i njenih uputstava postane izvodljivo i vredno fotografisanja. Ne treba ni pominjati napredak u snazi i elasticnosti koji zvuci neverovatno za zenu od preko 45 godina.

Tanja

Volim ples, aerobic, pilates i vezbam 2-3 puta nedeljno. Nesto mi je cackalo da probam trening sipke. Slusala sam kako o treningu odusevljeno svaki put prica Andjelija i stvorila dobar osecaj i intresovanje. Na samom pocetku obuzelo me odusevljenje i bilo mi je jasno da zelim da nastavim. Kao da se nisam dovoljno kao dete takmicila i igrala na igralistu (a i nisam)). Aljona i mene kao pocetnika vodi kroz trening tako da vec od tog prvog casa isprobavam raznovrsne figure i nacine drzanja. Jasno mi je da svaki put pomera granicu. To je borba i ples sa sipkom istovremeno. Deluje kao da nema kraja i radujem se novom treningu.

Vedrana