Početna /
Pole dance

Pole dance

Pole dance je spoj plesa, fitnesa, akrobatike i umetnosti. Danas je ovo jedna od najpopularnije vrste sporta i rekreacije među ženama širom sveta. Ukoliko želite da oblikujete svoje telo koristeći sve grupe mišića, steknete snagu i fleksibilnost, i kroz ples izgradite svoje samopouzdanje i ženstvenost, pole dance je pravi izbor za vas.

Pole dance je namenjen ženama svih uzrasta, kojima je potreban jedan zabavan a istovremeno i izazovan trening. Trening se počnje zagrevanjem nakon čega instructor pokazuje vežbe sa šipkom koje polaznica treba da izvede. To su vrtenja oko šipke, različiti izdržaji, stojevi, različite vrste penjanja, i konačno akrobatski elementi i kombinacije elemenata na šipci. Najbolja stvar u tome je da celo telo radi, a vi niste ni svesni toga, pošto ste usresredjene na izvodjenje nekog zadatka. Ali nakon par meseci primetićete kako su vam se mišići zategli, koliko ste postale razgibanije, koliko bolje shvatate nove pokrete i da vam se poboljšala i koordinacija.

 

Instruktor

Aljona Volkova

Rodjena u Rusiji, od malena obožavala da igra i sa zadovoljstvom završila školu plesa. Sa plesom oko šipke prvi put se srela u 2011. godini u Chelyabinsku i već nakon 6 meseci vežbanja dobila je ponudu da postane instruktor za početne grupe. Od tada je pole dance postao ni manje ni više način života i znanja koji voli da deli sa svim svojim učenicama i istomišljenicama.

 

Exotic floor dance

 

Instruktor

Danica Kilibarda Jevtić

Ohrabrujuća i topla priroda Danice učiniće da se osećate prijatno i lako. Njena pozitivna energija nateraće vas da osetite muziku i pretvorite emocije u pokret kroz spoj pole dance-a, exotic-a, floor work-a i elemenata na šipci. U njenim iskusnim rukama možete biti sigurni da ćete dobiti sigurnost koja vam je potrebna da biste omogućili da vaše veštine i unutrašnja snaga nađu svoj izraz u koreografijama i plesu. Danica se bavi pole dance-om šest godina. Osvojila je treće mesto na international Pole Dance takmičenju u Srbiji. Uz njeno iskustvo i pravilno vođstvo dobićete samopouzdanje koje vam je potrebno.

Classic pole dance

 

Instruktor

Irina Pop-Marić

Irina se intenzvno bavi pole danceom od 2014. god, kada je otkrila ovu disciplinu u klubu Delight pole dance. Sportom se bavila i ranije, ali je svoju ljubav pronasla u ovoj jedinstvenoj disciplini i smatra svojim velikim uspehom kada svojim znanjem i vestinama uvodi i druge u ovaj neobicni sport. Pole dance je kombinacija plesa, akrobacija i elemenata balansa koji se izvode na vertikalnoj sipci. Nije neophodno nikakvo prethodno iskustvo da biste se bavili ovim sportom, samo dobra volja i istrajnost. Vezbanjem pole dancea sticete snagu i kondiciju, kao i fleksibilnost i eleganciju pokreta. Dodjite u fit expert da zajedno otkrivamo sve cari ovog sporta!

Koji su benefiti pole dance-a?

 

1. Za ples oko šipke nema ograničenija
2. Rezultat se vidi odmah
3. Mnogo pozitivne energije
4. Postajete otporni na bol
5. Oslobađate se strahova
6. Zaboravljate na probleme
7. Vraća vas u detinjstvo
8. Učite se poverenju
9. Imaćete super fotke i mnogo lajkova

Raspored treninga

Classic pole dance

 

 • Subota
  13 h
 • Nedelja
  13 h

 

Exotic floor dance

 

 • Utorak
  17.30 h
 • Četvrtak
  17.30 h

Cenovnik

 

 • 4x mesečno 20€
 • 6x mesečno 30€
 • 8x mesečno 35€

Zakažite probni trening

Kako biste se uverili da smo pravi tim za vas, omogućili smo vam besplatan probni trening gde ćete se upoznati sa našim prostorom i sistemom rada, bez ikakvih obaveza.

kontakt

 

Utisci članova

POLE DANCE je sport koji je uticao na promenu mog shvatanja rekreacije u svakom smislu. Još kada takvu sportsku veštinu učite sa Aljonom, čitava priča prelazi na jedan mnogo viši nivo. Svaki trening sa Aljonom je novo iskustvo I na svakom treningu svoje mogućnosti testirate do kraja. Uspeli ili ne u svojim malim koracima, ona je tu da pomogne I objasni na najbolji mogući način kako su neizvodljive stvari - izvodljive. Svakako je uživanje I preporuka za svakoga ko želi da isproba nešto novo i drugačije.

Maja

Svaki trening je drugaciji, sa novim izazovima. Bozanstven je osecaj napredka, ksd na pocetku nesto deluje neizvodljivo, a uz pomoc veste Aljone i njenih uputstava postane izvodljivo i vredno fotografisanja. Ne treba ni pominjati napredak u snazi i elasticnosti koji zvuci neverovatno za zenu od preko 45 godina.

Tanja

Volim ples, aerobic, pilates i vezbam 2-3 puta nedeljno. Nesto mi je cackalo da probam trening sipke. Slusala sam kako o treningu odusevljeno svaki put prica Andjelija i stvorila dobar osecaj i intresovanje. Na samom pocetku obuzelo me odusevljenje i bilo mi je jasno da zelim da nastavim. Kao da se nisam dovoljno kao dete takmicila i igrala na igralistu (a i nisam)). Aljona i mene kao pocetnika vodi kroz trening tako da vec od tog prvog casa isprobavam raznovrsne figure i nacine drzanja. Jasno mi je da svaki put pomera granicu. To je borba i ples sa sipkom istovremeno. Deluje kao da nema kraja i radujem se novom treningu.

Vedrana