Početna /
Pole dance

Pole dance

Pole Dance je spoj plesa, fitnesa, akrobatike i umetnosti. Danas je ovo jedna od najpopularnijih vrsta sporta i rekreacije među ženama širom sveta. Ukoliko želite da oblikujete svoje telo, steknete snagu i fleksibilnost i izgradite svoje samopouzdanje i ženstvenost, pole dance je pravi izbor za vas.

Pole dance može da trenira svako, bez obzira na godine i trenutnu fizičku kondiciju. Snagu i pokretljivost ćete najbrže i razviti na našim treninzima, gde od početka radite sa sopstvenom težinom. Naš program vas od prvog časa uvodi u osnove akrobatike, inverta i penjanja. Pole dance je namenjen svim ženama koje vole izazove i žele da pomeraju svoje granice iz treninga u trening, na veoma zabavan i kreativan način koji aktivira apsolutno sve mišiće u vašem telu. Trening počinje kratkim uvodnim zagrevanjem u parteru, a nastavlja se specifičnim zagrevanjem na šipci kroz različite vežbe snage, izdržaje i spinove. Glavni deo treninga obuhvata različite kombinacije akrobatskih elemenata koje postepeno učite. Nekada se fokusiramo na tehniku i snagu ili estetiku izvođenja elemenata, a nekada radimo koreografski trening i tečnost rotacije i spajanja elemenata. Vrlo brzo primetićete da imate više snage, da ste razgibaniji, da bolje shvatate nove pokrete i da vam se poboljšala koordinacija. Kako biste savladali tehniku i primetili napredak, preporučujemo minimalni kontinuitet od dva treninga nedeljno. Ako ne trenirate ništa drugo, optimalno je i tri puta nedeljno. Svakako sve zavisi od vaših želja i ciljeva, o čemu se u svakom trenutku možete konsultovati sa našim pole dance trenerima :)

Treninzi dubokog istezanja odlična su kombinacija uz pole dance ili bilo koje druge treninge. Počinju intenzivnim zagrevanjem, nakon čega radimo vežbe rastezanja. Koristimo različite forme aktivnog i pasivnog istezanja, radimo pod pritiskom i držimo položaje duže, čime trajno pomeramo granice svoje pokretljivosti i fleksibilnosti.

Za najbolje rezultate, napravili smo za vas 3u1 pakete koji uključuju Pole Dance, treninge Dubokog Istezanja i neograničeno korišćenje teretane!

 

Instruktor

Daniel Boganov

When I was 16 years old I first started pole dance and since then I haven’t stopped doing this interesting sensual dance. Now I have been teaching for 3 years and I have taught people in different countries. Pole dance for me is a dance of self-discovery and liberation from my own traumas, clamps and body blocks.I am also a music producer, so for me poledance is a way to interact with music not only through the ear, but also through the body. I like to give this freedom to people who come to me to learn and to give this opportunity to feel a little bit of themselves.

Koji su benefiti pole dance-a?

 

1. Aktivira apsolutno SVE mičiće u vašem telu
2. Brzo razvija snagu i poboljšava držanje
3. Značajno pospešuje fleksibilnost i koordinaciju pokreta
4. Uči vas da pomerate granice i oslobadjate se strahova
5. Savladavanje akrobatskih elemenata podiže vam samopouzdanje
6. Pozitivna energija i fokus na treninzima popravljaju raspoloženje

Raspored treninga

Pole dance

 

  • Utorak
    17:30 h
  • Četvrtak
    17:30 h

Cenovnik (mesečni)

 

  • 4 termina 5000 din + teretana (neograničeno)
  • 6 termina 6500 din + teretana (neograničeno)
  • 8 termina 7500 din + teretana (neograničeno)

* Veoma je važno da ne kasnite i da prisustvujete treningu od samog početka. Svaki minut zagrevanja uvodi u plan treninga za taj dan. Pored toga što je zagrevanje najbolja prevencija povreda, nedovoljno zagrejan mišić kliza sa šipke. Trener zadržava pravo da vam ne dozvoli određene elemente na šipci, ukoliko smatra da se niste dovoljno zagrejali. #trenirajpametno

Zakažite probni trening

Kako biste se uverili da smo pravi tim za vas, omogućili smo vam besplatan probni trening gde ćete se upoznati sa našim prostorom i sistemom rada, bez ikakvih obaveza.

kontakt

 

Utisci članova

POLE DANCE je sport koji je uticao na promenu mog shvatanja rekreacije u svakom smislu. Još kada takvu sportsku veštinu učite sa Aljonom, čitava priča prelazi na jedan mnogo viši nivo. Svaki trening sa Aljonom je novo iskustvo I na svakom treningu svoje mogućnosti testirate do kraja. Uspeli ili ne u svojim malim koracima, ona je tu da pomogne I objasni na najbolji mogući način kako su neizvodljive stvari - izvodljive. Svakako je uživanje I preporuka za svakoga ko želi da isproba nešto novo i drugačije.

Maja

Svaki trening je drugaciji, sa novim izazovima. Bozanstven je osecaj napredka, ksd na pocetku nesto deluje neizvodljivo, a uz pomoc veste Aljone i njenih uputstava postane izvodljivo i vredno fotografisanja. Ne treba ni pominjati napredak u snazi i elasticnosti koji zvuci neverovatno za zenu od preko 45 godina.

Tanja

Volim ples, aerobic, pilates i vezbam 2-3 puta nedeljno. Nesto mi je cackalo da probam trening sipke. Slusala sam kako o treningu odusevljeno svaki put prica Andjelija i stvorila dobar osecaj i intresovanje. Na samom pocetku obuzelo me odusevljenje i bilo mi je jasno da zelim da nastavim. Kao da se nisam dovoljno kao dete takmicila i igrala na igralistu (a i nisam)). Aljona i mene kao pocetnika vodi kroz trening tako da vec od tog prvog casa isprobavam raznovrsne figure i nacine drzanja. Jasno mi je da svaki put pomera granicu. To je borba i ples sa sipkom istovremeno. Deluje kao da nema kraja i radujem se novom treningu.

Vedrana