Početna /
Aerial Yoga

Aerial Yoga

Aerial Yoga je kombinacija yoga asana, kao i raznih vežbi koje poboljšavaju snagu mišića i fleksibilnost. Vežbe i položaji se izvode korišćenjem tkanine (marame). Tkanina je napravljena od posebnog, blago rastegljivog materijala velike izdržljivosti, koji može držati teret od nekoliko stotina kilograma.

Prednosti Aerial Yoge su u tome sto se mnogo lakše ulazi u položaje koji su nekim osobama zahtevni dok se vežba na čvrstoj podlozi, kao sto su obrnuti položaji, stoj na glavi, stoj na rukama, most, sveća i sl.

Rezultat vežbanja Aerial Yoge odražava se na čitav naš sistem. Pozitivni uticaj ima na respiratorni i digestivni sistem. Poboljšava cirkulaciju. Vežbajući Aerial Yogu ne opterećujete zglobove, kukove, vrat i kičmu, koristeći tkaninu tokom vežbanja jačate mišiće koji preuzimaju opterećenje sa kostiju (zglobova) i samim tim smanjuju bolove.

Jedan od segmenata časa Aerial Yoge je i terapeutski deo, koji podrazumeva masažu, opuštanje i meditaciju dok celim telom ležite u tkanini i lagano se ljuljuškate. Zbog čega utiče na smanjivanje stresa, emocionalno, psihičko i duhovno zdravlje.

Aerial Yoga je program kroz koji ćete u sebi probuditi zenstvenost a ujedno ćete razviti snagu vežbajući sa sopstvenom težinom! Fizicka spremnost nije potrebna jer krećemo od nule! Treniraj sa nama i na zabavan način oblikuj svoje telo prkoseci gravitaciji!

Instruktor

 

Dušica Kovjanić

Dušica dolazi iz Pančeva gde ima svoj fitness klub. Aerial Yogom se bavi već 6 godina i veoma se raduje sto svoje dugogodišnje iskustvo može sada da podeli i sa Beogradjankama.

Pored Aerial Yoge, Dušica je sertifikovani instruktor Kangoo Jumps-a, Pound fitness-a, Bungee fitness-a i personalni trener je.

Koji su benefiti yoge?

 

1. Poboljšava fleksibilnost
2. Jačaju mišići tela
3. Poboljšava fokus
4. Upravljanje stresom
5. Balans tela, misli i duha
6. Pozitivno utiče na rad organa
7. Podiže životnu energiju
8. Proširuje pluća
9. Pomaže pri depresiji

Raspored treninga

 

  • Utorak
    11:30h
  • Četvrtak
    11:30h

Cenovnik

 

  • 7.000 din
  • 2x nedeljno yoga + pilates + teretana (neograničeno) + fit step (neograničeno)

Zakažite probni trening

Kako biste se uverili da smo pravi tim za vas, omogućili smo vam besplatan probni trening gde ćete se upoznati sa našim prostorom i sistemom rada, bez ikakvih obaveza.

kontakt