Početna /
Aerial Yoga

Aerial Yoga

Aerial Yoga je kombinacija yoga asana, kao i raznih vežbi koje poboljšavaju snagu mišića i fleksibilnost. Vežbe i položaji se izvode korišćenjem tkanine (marame). Tkanina je napravljena od posebnog, blago rastegljivog materijala velike izdržljivosti, koji može držati teret od nekoliko stotina kilograma.

Prednosti Aerial Yoge su u tome sto se mnogo lakše ulazi u položaje koji su nekim osobama zahtevni dok se vežba na čvrstoj podlozi, kao sto su obrnuti položaji, stoj na glavi, stoj na rukama, most, sveća i sl.

Rezultat vežbanja Aerial Yoge odražava se na čitav naš sistem. Pozitivni uticaj ima na respiratorni i digestivni sistem. Poboljšava cirkulaciju. Vežbajući Aerial Yogu ne opterećujete zglobove, kukove, vrat i kičmu, koristeći tkaninu tokom vežbanja jačate mišiće koji preuzimaju opterećenje sa kostiju (zglobova) i samim tim smanjuju bolove.

Jedan od segmenata časa Aerial Yoge je i terapeutski deo, koji podrazumeva masažu, opuštanje i meditaciju dok celim telom ležite u tkanini i lagano se ljuljuškate. Zbog čega utiče na smanjivanje stresa, emocionalno, psihičko i duhovno zdravlje.

Instruktor

 

Vanda Vickov

Vanda Vickov je trener već 20 godina (Capoeira, Yoga, Aerial Yoga), praktičar Rekonekcije, organizuje i vodi grupne i individualne radionice i vođene meditacije, osnivač Bast Centra. Bavi se i podučava staroslovenskom praksom Bereginje.

Koji su benefiti yoge?

 

1. Poboljšava fleksibilnost
2. Jačaju mišići tela
3. Poboljšava fokus
4. Upravljanje stresom
5. Balans tela, misli i duha
6. Pozitivno utiče na rad organa
7. Podiže životnu energiju
8. Proširuje pluća
9. Pomaže pri depresiji

Raspored treninga

 

 • Ponedeljak
  17:30h
 • Sreda
  17:30h
 • Petak
  17:30h

Cenovnik

 

 • 7.000 din
 • 3x nedeljno yoga + teretana (neograničeno) + fit step (neograničeno)

Zakažite probni trening

Kako biste se uverili da smo pravi tim za vas, omogućili smo vam besplatan probni trening gde ćete se upoznati sa našim prostorom i sistemom rada, bez ikakvih obaveza.

kontakt