Početna /
HIP-HOP

HIP-HOP

VICTORY DANCE STUDIO je plesna skola hip hop-a koja se bavi i drugim urbanim stilovima plesa uz elemente gimnastike.
Nas rad odlikuju mnogobrojni uspesi na drzavnim, evropskim i svetskim takmicenjima.
Takodje, bavimo se i raznim projektima kao sto su koncerti, festivali, predstave, snimanja spotova, javni nastupi na sportskim manifestacijama, ucestvovanje u muzickim show programima za decu...
Nase plesace motivisemo i dodatno edukujemo i van prostorija u kojima treniramo i vodimo ih na plesne radionice, seminare i pripreme (plesni kampovi u zemlji i inostranstvu), kako bi se razvijali i usavrsili svoja plesna umeca.
Druzenje se nastavlja i posle treninga kada obelezavamo rodjendane i praznike, pravimo pidzama zurke i akcije u prirodi gde vozimo rolere i na razne nacine ulepsavamo i jacamo nase prijateljstvo.
Dodjite da zajedno ucimo da plesemo, da se druzimo i razvijamo i uverite se da je ples mnogo vise od obicnog treninga.

Instruktor

 

Verica Protic

Koreograf VICTORY DANCE STUDIA, Verica Protic, svoju plesnu skolu vodi vec punih 14 godina.
Njen uspesan rad sa decom uzrasta vec od 3 godine pokazuju mnogobrojne osvojene nagrade na drzavnim, ali i evropskim takmicenjima. Pored grupa svih decijih uzrasta, vodi i treninge za odrasle s kojima pored takmicenja sprema i komercijalne nastupe.
Iza sebe ima dugogodisnje iskustvo snimanja spotova, reklama i filmova, kao i nastupa na festivalima, sajmovima i velikim koncertima. Takodje drzi i plesne seminare i radionice i sudi na plesnim takmicenjima. Bavi se i humanitarnim radom kroz ples. Clan je AMIK i ASDU plesnih saveza.
Pored dugogodisnjeg plesnog iskustva, poseduje i veliko iskustvo u fitnessu, posebno u aerobnim treninzima.

Pogledajte video snimke sa Hip Hop takmičenja, po grupama:

Raspored treninga

 

  MINI GRUPA (4-7 god.)

 • Ponedeljak, sreda, petak
  18h - 19h

 

  GRUPA DECA (7-10 god.)

 • Ponedeljak, sreda, petak
  19h - 20h

   

   JUNIORI 1

   

 • Četvrtak
  20h - 21h 
 • Subota
  17h - 18h 
 • Nedelja
  18h - 19h  
 •   

    JUNIORI 2

    

  • Četvrtak
   21h - 22h 
  • Petak
   20h - 21h 
  • Nedelja
   19h - 20h  

   

Cenovnik

 

 • DECA (MINI grupa, grupa DECA, JUNIORI) 30€
  SENIORI 20€
  Sve informacije oko cenovnika i upisa možete dobiti na telefon 064/277 84 48

Zakažite probni trening

Kako biste se uverili da smo pravi tim za vas, omogućili smo vam besplatan probni trening gde ćete se upoznati sa našim prostorom i sistemom rada, bez ikakvih obaveza.

kontakt

 

Utisci članova

Treniram 4 godine. Volim hop hop zato sto radimo vezbe za spagu i zvezdu. Svi se lepo druzimo i pomazemo jedni drugima. Slavimo rodjendane zajedno i sve delimo.

Tea Vuckovic (8)

Meni se na plesu svidja najvise to sto treniramo da bi se takmicili i osvajali medalje. Da bi pobedili moramo puno da treniramo. Volim sto vezbamo zvezdu i spagu. Ja imam zelju da uvek pobedjujemo.

Andjela Vukas (4)

Treniram godinu dana. Najvise na plesu volim mog trenera Vericu i drugare sa plesa. Mi treniramo tesko da bi zaradili aplauz i dobili medalje ako pobedimo. Mi se mnogo trudimo iako smo mali i nadamo se pobedi svaki put.

Lara Aksentijevic (6)

Treniram 4 godine. Ples najvise volim zato sto nas Verica vodi svuda. Dosta smo putovali i isli na razna takmicenja. Uvek slavimo uz slatkise kada pobedimo. Treniracu zauvek.

Una Bojanovic (8)

Volim da treniram ples zato sto Verica nas trener deli najlepse trenutke sa nama. Treniram vec 4 godine. Najvise volim kada slavimo novu godinu. Osvojili smo mnogo medalja na takmicenjima. Bile smo u Austriji dva puta i to mi se jako dopalo. Nastavicu da treniram do kraja zivota.

Julija Krimer (8)