Početna /
O nama

O nama

Fit Expert je prvi fitnes centar na našim prostorima specijalizovan isključivo za žene koji je otvoren 2001. godine na Novom Beogradu. U skladu sa parolom: “Vežbanje je radost bez obzira na starost”, pripadicama lepšeg pola nudimo savremeno opremljenu teretanu, raznovrsne grupne programe, individualne treninge, brojne kozmetičke usluge, masažu i solarijum za Vaš potpuni preobražaj.

Pored vežbanja u prijatnom i moderno opremljenom prostoru, ono po čemu se Fit Expert izdvaja od drugih fitnes centara jeste kompletna briga o našim damama sa ciljem da im pružimo maksimalnu podršku na putu do savršenog izgleda. Najbolji pokazatelj kvaliteta i raznovrsnosti usluga koje naš fitnes centar pruža jeste veliki broj vernih članica koje nas prate od samih početaka.

Teretana Fit Expert je opremljena najsavremenijim spravama sa opterećenjem koje su posebno prilagođene damama i omogućavaju savršeno oblikovanje ženskog tela. Pored sprava sa opterećenjem, u našoj teretani nudimo i kardio program. Sa željom da našim članicama pružimo maksimalan užitak tokom vežbanja, u celom prostoru nalaze se monitori na kojima mogu gledati svoje omiljene programe ili slušati muziku.

Osnivač ovog jedinstvenog fitnes centra u Beogradu je Anđelija Radivojević koja svojim dugogodišnjim iskustvom i ličnim primerom nastoji da inspiriše sve pripadnice lepšeg pola da se pokrenu i vežbaju. Takođe, svakodnevno Vam stoji na raspolaganju za sve vrste saveta o vežbanju, ishrani i ostalim pratećim stvarima.

Fitnes centar Fit Expert nudi i mogućnost organizovanja individualnih treninga pod vođstvom profesionalnih trenera. U skladu sa Vašim potrebama i fizičkim mogućnostima, naš tim licenciranih trenera izradiće poseban program vežbi i plan ishrane koji će pomoći da zajedno dođemo do željenog cilja. Za početak dovoljna je samo Vaša odluka, sve ostalo prepustite nama.

Nakon napornog vežbanja u teretani, naše članice mogu da se opuste i relaksiraju u prijatnom ambijentu wellness kutka. Bilo da je Vaš izbor sauna, neka od raznovrsnih masaža, solarijum ili kozmetički tretman, sigurni smo da ćete maksimalno uživati i iz našeg centra izaći sa osmehom na licu.

 

 

Naš tim


Anđelija Radivojević

Ljilja Lopičić

Verica Protić

Tamara Perić

Teretana

U specijalizovanoj teretani namenjenoj samo damama nudimo Vam sve vrste sprava sa opterećenjem koje su potrebne ženama za oblikovanje svog tela.

saznajte više »

Fitnes

U ženskoj teretani Fit Expert nudimo sledeće fitnes programe: Mini studio - Fit Step, MIX Aerobik, Pilates, Yogu, Hop Hop, Salsu, Pole Dance, Kickbox i Zumba.

saznajte više »

Wellness

U našem wellness kutku, posle treninga, možete se opustiti u našoj sauni ili se odlučiti za neku vrstu masaže, kao i ulepšati u našem kozmetičkom salonu.

saznajte više »